Forlagslogo

Dansk for alle - Dyr i Afrika henvender sig til elever i begynderundervisningen, og til elever som er på vej til at lære dansk. Det er et danskfagligt materiale, hvor meningsfulde tekster danner grundlaget for elevgruppens aktiviteter. Læsebogen om Afrikas dyr bygger på faktuelle oplysninger om dyrene i Afrika, og den grundige billedunderstøttelse hjælper begynderlæseren med at forudsige tekstens indhold. I materialet vægtes ordforrådstilegnelsen, som har stor betydning for elevernes senere læsefærdigheder.


Dansk for alle er differentieret i 3 niveauer. Det er et inkluderende materiale, hvis afsæt er, at alle elever, uanset forudsætninger, kan tage del i klassens aktiviteter og på den måde være deltagere i et inklude- rende fællesskab. Grundtanken i materialet er, at elevernes personlige, sociale og faglige udvikling udvikles i sammenhæng.
Dansk for alle indeholder - foruden de danskfaglige aktiviteter - lege, samarbejdsøvelser og kropslige aktiviteter, der gør det muligt for flere faggrupper at samarbejde om et forløb med udgangspunkt i materialet.


Dansk for alle - Dyr i Afrika består af elevernes læsebog, bogmærker med QR koder, der indeholder læsebogens indtalte tekster på forskellige sprog, underviserens eksemplar, aktivitetsskemaer, opgaver til fri kopiering samt bilag og ekstra opgaveark til download på www.meloni.dk

Aktivitetskalender

Dansk for Alle bruger en smart aktivitetskalender, hvor eleverne selv hjælper med at holde styr på, hvad de har lavet, og hvad de arbejder med.

Website

På websitet til systemet finder du teksterne indtalt på forskellige sprog, ekstra opgaver og billeder af dyrene i deres naturlige miljø.

Klik på billedet for at komme til sitet

Priser og bestilling

Titel Beskrivelse Pris  
Læsebog Differentieret læsebog med dyr fra Afrika 160,- Bestil her
Underviserens håndbog Undervisningsvejledning, aktiviteter og opgaver 600,- Bestil her
Bogmærker (30 stk) Bogmærker med QR-kode for nem adgang til ekstra opgaver 50,- Bestil her
Aktivitetsskema (50 ark) Skema til ophængning i klassen til overblik over elevernes aktiviteter og arbejde 150,- Bestil her
Samlet pakke 30 x Læsebøger, Underviserens håndbog, Bogmærker, Aktivitetsskemaer 4500,- Bestil her

Meloni · Havnegade 100F · 5000 Odense C · CVR 34584788 · post@meloni.dk