Forlagslogo

Rusland - fra tsar til Putin

Rusland har haft en omtumlet historie. Fra tsar-styre over en kommunistisk periode til det moderne Rusland, som er skabt af Jeltsin og Putin. Mange i Vesteuropa har svært ved at forstå, hvorfor Rusland handler som det gør. Hvorfor har Rusland annekteret Krim? Hvorfor vælger Rusland ofte en anden side i internationale konflikter, end vi i vesten synes, det skal?

Den kendte historiker, Erik Kulavig, opridser i bogen ”Rusland - fra tsar til Putin” det moderne Ruslands historie fra tsar styre over kommunismen til Putin, og giver et bud på, hvad Rusland er, og hvorfor det tænker og handler, som det gør.

Den historiske fremstilling kan suppleres med kildehæftet, der giver mulighed for at dykke ned i noget af det store kildemateriale, der ligger til grund for bogen. Hovedvægten er lagt på det moderne Rusland, så bog og kildeshæfte kan bruges i både samfundsfag og historie. Desuden er kildesamlingen suppleret med arbejdsspørgsmål samt henvisninger til yderligere materiale, hvis man ønsker at arbejde videre med Ruslands historie.

 

Priser

 
Rusland - Bog 160 kr.
Rusland - Kildeshæfte 50 kr.

Bestil her
Bestil her

Priser - Klassesæt (30 stk.)

 

Rusland - Bog 3000 kr.
Rusland - Kildehæfte 1500 kr.

Bestil her
Bestil her

Mød forfatteren

 

Få Erik Kulavig ud og give sit bud på situationen i Rusland med udgangspunkt i bogen.

Pris 2500 kr. plus kørsel

Kontakt forlaget for yderligere info.

Priser er eksklusive moms og forsendelse. Der tages forbehold for udsolgte varer. Tilbuddene gælder til 31. december 2018.

 

Meloni · Havnegade 100F · 5000 Odense C · CVR 34584788 · post@meloni.dk