Forlagslogo

Lærerens grundbog til indskolingen

Titel
Lærerens grundbog til indskolingen
Forfatter
Henrik Marxen og Knud Erik Christensen
Beskivelse

Denne grundbog indeholder seks gennemarbejdede og eksemplariske undervisningsforløb til billedkunst i indskolingen. Nogle af forløbene er rettet mod et bestemt klassetrin, men kan med justeringer anvendes på andre klassetrin.

Forfatterne beskriver, hvordan læreren kan planlægge, tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisningsforløb i billedkunst i indskolingen. Det beskrives særligt, hvordan den nye billedkunstlærer kan hente hjælp og støtte til undervisningen.

Forfatterne inddrager tillige væsentlige pædagogiske fokusområder, som fx differentiering, progression, fagsyn og faglig læsning og sætter det i relation til konkret billedkunstundervisning.

Bogen henvender sig primært til lærere i grundskolen og lærerstuderende, men bogen kan også anvendes i fx undervisningen på billedskoler, pædagoguddannelsen og i andre videregående uddannelser, som fokuserer på undervisning og billedkunst.

Bogdata
208 sider, indbundet
Udgivelsesår
2020
ISBN-nummer
978-87-7150-137-7
Pris eks. moms
400
Pris inkl. moms
500

 

 

Billedkunst i skolen

  • BILLEDKUNST i skolen er et banebrydende og inspirerende lærebogssystem til billedkunst. Systemet vil – når det er helt udbygget – omfatte hele grundskolen fra 0. til 9. klasse.
  • BILLEDKUNST i skolen omfatter både grundbøger og tematiske elevbøger, samt en omfattende samling af digitale materialer på nettet.
  • BILLEDKUNST i skolen bygger på Fælles Mål for billedkunst og tilbyder eksemplariske undervisningsforløb, hvor der er indbygget progression fra indskolingen over mellemtrinnet til udskolingen.

 

Meloni · Havnegade 100F · 5000 Odense C · CVR 34584788 · post@meloni.dk