Forlagslogo

C. W. Eckersberg - Guldalderens fader

Titel
C. W. Eckersberg - Guldalderens fader
Forfatter
Birgitte Zacho
Beskivelse

C.W. Eckersberg (1783-1853) er en af de betydeligste danske kunstnere. Han malede inden for alle genrer og producerede nogle af dansk kunsts mest berømte værker. Samtidig var han en stor pædagog, der som professor på kunstakademiet prægede en hel generation af unge kunstnere.
Eckersberg levede i den periode, vi kalder den danske guldalder, og han var en af sin tids mest indflydelsesrige malere. Det var en tid, hvor Danmark var præget af store forandringer og voldsomme begivenheder. Da Eckersberg var ung, oplevede han København blive bombet under Napoleonskrigene, og få år inden han døde, blev enevælden ophævet og demokratiet indført. Som maler var han med til at skildre disse vigtige begivenheder.
I bogen kan du læse mere om denne spændende kunstner, hans værker, og den tid han levede i.

Bogdata
32 sider, hardback
Udgivelsesår
2015
ISBN-nummer
978-87-7150-049-3
Pris eks. moms
120
Pris inkl. moms
150

 

 

Kunstbiblioteket

Kunstbiblioteket handler om kunst og kunstnere. Hver bog i serien tager fat i en enkelt kunstners liv og værker. Gennem udvalgte eksempler, forklarende tekster og illustrationer indføres læseren i kunstnerens univers og den tid, som værkerne er en del af. Samtidig giver bøgerne en introduktion til kunstens forskellige virkemidler. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Meloni · Havnegade 100F · 5000 Odense C · CVR 34584788 · post@meloni.dk