Forlagslogo

Lærerens grundbog til mellemtrinnet

Titel
Lærerens grundbog til mellemtrinnet
Forfatter
Knud Erik Christensen & Henrik Marxen
Beskivelse

Denne grundbog indeholder seks gennemarbejdede og eksem- plariske undervisningsforløb til billedkunst på mellemtrinnet. Nogle af forløbene er rettet mod et bestemt klassetrin, men kan med justeringer anvendes på andre klassetrin.
Bogen beskriver, hvordan læreren kan planlægge, tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisningsforløb i billedkunst på mellemtrinnet.
Bogen inddrager derudover væsentlige faglige og pædagogiske fokusområder, som fx fagets historie, billedsamtale og billedanalyse, æstetiske læreprocesser, klasseledelse, værktøjer og materialer og relaterer det undervejs
til konkret billedkunst-undervisning.
Bogen henvender sig primært til lærere og lærerstuderende, men bogen kan også anvendes i fx undervisningen på billedskoler, pædagoguddannelsen og i andre videregående uddannelser, som fokuserer på undervisning og billedkunst.

Bogdata
288 sider, indbundet
Udgivelsesår
2016
ISBN-nummer
978-87-7150-069-1
Pris eks. moms
400
Pris inkl. moms
500

 

 

Billedkunst i skolen

BILLEDKUNST i skolen er et banebrydende og inspirerende lærebogssystem til billedkunst. Systemet vil – når det er helt udbygget – omfatte hele grundskolen fra 0. til 9. klasse. BILLEDKUNST i skolen omfatter både grundbøger og tematiske elevbøger, samt en omfattende samling af digitale materialer på nettet. BILLEDKUNST i skolen bygger på Fælles Mål for billedkunst og tilbyder eksemplariske undervisningsforløb, hvor der er indbygget progression fra indskolingen over mellemtrinnet til udskolingen.

Meloni · Pakhusgården 36C · 5000 Odense C · CVR 34584788 · post@meloni.dk