Forlagslogo

Græsk arkitektur

Titel
Græsk arkitektur
Forfatter
Kristina Bonde
Beskivelse

Selvom det er mange år siden, at de gamle grækere og romere satte deres aftryk her i verden, fascinerer de os stadig - ikke mindst pga. deres nærvær i arkitekturen. De er med os, når vi kigger på de fantastiske bygninger på Akropolis i Athen eller drikker kaffe ved siden af Colosseum i Rom, men også i den inspiration, som de i tidens løb har givet arkitekter og fortsat giver. Gå blot en tur igennem Københavns gader, og du vil støde på arkitekturelementer inspireret af antikken. Eller rejs en tur ud i Europa eller helt til USA, og inspirationen bliver tydelig.
Men hvad er historien bag den antikke græske arkitektur? Hvornår og hvorfor begyndte grækerne at bygge deres enorme templer?

Denne rigt illustrerede bog tager dig på en rejse tilbage til Grækenland, hvor det hele startede, og videre gennem arkitekturhistorien for at undersøge sporene hele vejen frem til i dag.

Arkitektur er en magtfuld størrelse og kan ikke forstås uafhængig af det samfund, den opstår i. Bogen beskriver derfor også det græske samfund og er krydret med spændende historiske fortællinger og myter.

 

Bogdata
64 sider, hardback
Udgivelsesår
2017
ISBN-nummer
978-87-7150-084-4
Pris eks. moms
160
Pris inkl. moms
200

 

 

Andet

Meloni · Havnegade 100F · 5000 Odense C · CVR 34584788 · post@meloni.dk