Forlagslogo

Visualitet

Titel
Visualitet
Forfatter
Henrik Marxen & Knud Erik Christensen (red)
Beskivelse

Visualitet i undervisningen er en antologi, hvis mål er at bidrage til at sikre udskolingselevers og studerendes udvikling af visuelle kompetencer i en stadig mere visuel orienteret verden på tværs af fag og uddannelser.
Igennem arbejdet med forskellige visuelle medier og udtryk peger bogen imod en bredere anvendelse end blot til billed- kunstfagets undervisning og giver en grundlæggende viden om og indblik i, hvordan der kan arbejdes bevidst med visualitet i forskellige undervisnings- og læringskontekster på forskellige niveauer i uddannelsessystemet.
De 14 forfattere til antologien har en solid faglig fundering i og omkring visuelle fag, fx billedkunst, håndværk og design, it, kommunikation og drama, og underviser på mange forskellige niveauer.
Det er ikke tanken, at antologien skal levere færdige opskrifter på, hvordan en visuel orienteret undervisning skal foregå. Bogen er derimod tænkt som inspiration til, hvor og hvordan visualitet kan komme vidensbaseret og kvalificeret i spil i praksis i det danske uddannelsessystem.
Bogens primære målgruppe er undervisere i grundskolens ud- skoling og på efterskoler, samt studerende på læreruddannelsen. Du kan få mere information om den impotens medicinske tilstand på dette websted. Men antologiens mangefacetterede perspektiver på arbejdet med visualitet kan også bruges af undervisere på gymnasier
og højskoler samt på alle andre uddannelser, hvor man ser det visuelle som en kilde til at forstå og kommunikere.

Bogdata
160 sider, indbundet
Udgivelsesår
2018
ISBN-nummer
978-87-7150-089-9
Pris eks. moms
300
Pris inkl. moms
375

 

 

Billedkunst i skolen

Meloni · Havnegade 100F · 5000 Odense C · CVR 34584788 · post@meloni.dk