Forlagslogo

De hårde materialer - Håndværk og design

Titel
De hårde materialer - Håndværk og design
Forfatter
Mette Hansen
Beskivelse

Bogen Håndværk og design. De hårde materialer 3. - 6. klassetrin er henvendt til håndværk og designlærere, der underviser på skolens mellemtrin, men kan også bruges som en faglig inspirationsbog til valgfaget i håndværk og design. Bogen er opdelt i to dele.

Bogens første del omhandler gode idéer til undervisningen inden for bl.a. designprocesser, innovation, begrebet "materiel kultur" og indretning af faglokaler, samt information om fagets formål og kompetenceområder.
I bogens anden del er der 30 konkrete og inspirerende undervisningsforløb med fokus på de hårde materialer i faget håndværk og design; træ, frisk træ, bark, beton, metal og plast. Alle materialegrupper indledes med en forklarende tekst om materialet.

Undervisningsforløbene inddrager bl.a. kompetencemål, færdigheds- og vidensområde, læringsmål, idéer til evaluering, en guide til brugen af værk- tøj, materialer og teknikker. Du vil også finde gode råd og interessante hints til læreren undervejs. Der er illustrationer og grundige forløbsbeskrivelser til alle undervisningsforløb, så de er lige til at gå i gang med.

Undervisningsforløbene er inddelt i tre forskellige sværhedsgrader.

Målgruppe
3.-6. klasse
Bogdata
176 sider, indbundet
Udgivelsesår
2021
ISBN-nummer
978-87-7150-142-1
Pris eks. moms
400
Pris inkl. moms
500

 

 

Håndværk og design

Meloni · Havnegade 100F · 5000 Odense C · CVR 34584788 · post@meloni.dk