Forlagslogo

Prøveoplæg til historie

Titel
Prøveoplæg til historie
Forfatter
Henning Brinckmann & Lars Allan Haakonsen
Beskivelse
Bogen indeholder 18 prøveoplæg, der passer til grundbøgerne i 8. og 9. klasse i systemet Indblik og udsyn. Men da prøveoplæggene dækker alle de kanonpunkter, der traditionelt arbejdes med i 8.og 9. klasse, kan oplæggene benyttes af alle historielærere.

Ud over selve prøveoplæggene med tilhørende kilder indeholder bogen ”tanker bag spørgsmålene”, som kan hjælpe den enkelte lærer under prøvens afvikling og med bedømmelse af elevens indsats.

Bogdata
64 sider, hftet.
Udgivelsesår
2011
ISBN-nummer
978-87-92505-59-0
Pris eks. moms
400
Pris inkl. moms
500
 

 

 

Indblik og udsyn

”Indblik og udsyn” er Forlaget Melonis nye historiesystem. Systemet er bygget op omkring Fælles Mål 2009 og historiekanon. Systemet lægger vægt på kronologi og sammenhængsforståelse. Igennem levende bøger guides eleverne gennem historien ved hjælp af billeder, faktabokse og kildetekster. Systemet ”Indblik og udsyn” består af elevbog og lærerens håndbog til hvert klassetrin. I Lærerens Håndbog gives en solid bag grundsviden og metodiske tips til, hvordan man kan arbejde med elevbøgerne. Der er desuden en lang række aktivitetsark, der tjener til, at eleverne lettere kan perspektivere og forstå stoffet i grundbogen.

Meloni · Havnegade 100F · 5000 Odense C · CVR 34584788 · post@meloni.dk